Melyik a legmegbízhatóbb autó márka?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni,hogy melyik típusok közül válasszak.Láttam egy szép Golfot (autó kereskedésben),ami megragadott,de igazából nem tudom,hogy mennyire megbízható.Családi autóra lenne szükségem,ami kényelmes és megbízható.Ti melyiket ajánlanátok?Nekem tetszik a Toyota Carrera is ,bár nem családi autó.Vajon nagy lehet belülről,ki ismeri?
Előre is köszi!
2009. okt. 16. 15:06
11/12 anonim válasza:
Nekem is francia autóm van(Xsara I.), de azt mondom, hogy Toyota :) Vagy legalábbis japán legyen.
Bár az is igaz, hogy nem ültem még kényelmesebb autóban mint ez a Citroen.
12/12 anonim válasza:
hát a világ legmegbízhatóbb autója a Mercedes w123 a jó öreg zöccséges kaffer merdzsó utána jön a w124
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!