Te profi vagy? Kellene egy profi elemzés.10 000. forintból 360 kiló métert mentem! Gázos autó ez jó?
LIKE!
(és 1500 ös lada!)
" ennyire senki nem lehet retardált."
De igen!
"kiló métert"
"ez jó fogyasztás számomra?"
A számodra biztos jó, de nekem a 14 éves 1,6 16V francia szarom csak 6,5 liter benzint eszik 100-on, így kilométerenként (csak így póriasan rövid o-val) 26,6 Ft-ba kerül a 107 lóerő és a klíma...
:D
Fú hármas, ha tudnád mennyien nem képesek elvégezni ilyen számításokat :)
Másik kedvenc hasonló kérdéseim a 2T motorok keverékének összeállítására vonatkoznak. Mennyi olaj kell ennyi meg annyi benzinhez 1:33-as keveréknél? számold ki, vazzeg :D
Azért az általam "aránypár"-ként ismert alapvető matematikai módszerrel még egy 14 éves gyereknek is tisztában kellene lennie:)
Tehát 38,18 litert tankoltál.
10,6 litert fogyaszt 100 km-en.
Igen, ez jónak számít egy Ladánál.
Ladához képest jó, igen.
"A számodra biztos jó, de nekem a 14 éves 1,6 16V francia szarom csak 6,5 liter benzint eszik..."
Ezzel kár hencegni, überelni a másikat. Rengeteg autó van, ami bőven 6,5 liter alatt fogyaszt. Na és akkor mi van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!