Omgtfl99 kérdése:
Simsonra mennyibe kerül ledes, illetve mechanikus fordulatszámmérő?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem, de sehol sem találtam árat.2013. júl. 3. 14:04
1/5 anonim válasza:
Nekem mechanikus van, ha jól emlékszem 7-8 ezer forinttól kezdve 15 ezerért is kapsz. Attól függ ki mennyi hasznot akar rátenni.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem simson s50 n-em van. arra lehet ilyet beszerelni?
2013. júl. 3. 21:38
3/5 anonim válasza:
Bármelyikre fel lehet, csak kellesz venned egy új bal oldali deklit. A gyári deklibe nincs benne a helye a fordulatszámmérő kihajtásnak. A dekli 5-6 ezer ft, kihajtás 3 ezer körül van, óra 7-8 ezer (ha szerencséd van). Jah és bovden is kell 500Ft. :)
4/5 A kérdező kommentje:
úristen ennyiért meg se éri
2013. júl. 4. 09:20
5/5 anonim válasza:
Hát sokan azért nem vesznek manuálisat. Digitálisat(ledeset) boltokban én még nem láttam, de neten szoktam látni hirdetésekbe (főleg használtan). Az jóval olcsóbb. Egy ismerősöm aki ért az elektronikához magának csinálta meg, és ha jól emlékszem 3000Ft-ból kijött neki. Lehet nem pont ennyi volt az összeg, de azt tudom hogy jóval olcsóbb mint a manuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!