Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda, rieju, motorhispa...

Derbi senda, rieju, motorhispania enduró motorok mennyivel rosszabbak mint a yamaha dt50 és az aprilia rx 50?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A derbi senda és a motohispania nem rosszabb egyiknél sem,mivel apriliát nem tudom,de riejukban(elvileg) derbi sendában meg motohispaniában is ugyanaz a blokk van,de én a sendára esküszöm.A riejut nem ajánlom....annak ellenére hogy elvileg spanyol a többit messze nem közelíti meg.....kínai szerintem mint a kymko meg ilyen szarok..
2013. júl. 5. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:
A derbi senda-hoz lehet alkatrészt kapni ( pl:bóvdenek meg hasonló apróságok)?
2013. júl. 5. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Legjobban a derbin gondolkodok mert azért nem olyan drága mint a yamaha,honda,suzuki.
2013. júl. 5. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hozzá alkatrészt kapni,interntről megrendeled és kiszállítják..
2013. júl. 13. 00:48
 5/6 bruns08 válasza:
A rieju is ugyan az mint a derbi.nem csak a blokk,hanem a henger,karbi, gyújtás,hűtő,meg minden.
2013. júl. 15. 23:31
 6/6 anonim válasza:
Mindegy igazából amelyik kinézetre tetszik... csak a lényeg hogy Am6-os minarelli blokk legyen benne ;)
2013. júl. 26. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!