Ti hogy reagáljátok le azt, aki tolni akar titeket hátulról?
én az első jó helyen kirakom neki az indexemet jobbra ,és elengedem,
-a legtöbben meg is köszönik (villant kettőt a vészvillogójával)
Én visszalassítok 70-re, ha van szembe forgalom, hogy feltartsam és idegeljem. Mottó: Ő csak akkora követési távot tart, ami 70km/h-nál biztonságos, ezért megyek 70-el.
(Persze ha kitisztul a forgalom szemben, akkor visszagyorsítok 90-100-ra)
Megyek tovább a saját tempómban. Ami jellemzően szintén 90-105. Mivel én előrébb vagyok hamarabb belátom az egyenes szakaszt. Ha szabad a pálya indexelek jobbra, picit elveszem a gázt, kihúzódok jobbra aztán had menjen.
Ha nagyon erőszakos akkor sem éri meg hadakozni az úton.
Ha motorral vagyok és utolérem a "nagy" kocsikat általában ők is ugyanúgy elengednek.
Nem kell ebből problémát csinálni.
Az 1.2-es autónak a kényelmes tempó valóban a 90-100, egy 2 literes dízelnek inkább 100-120, egy 600-as sportmotornak meg a 150 is tötyögésnek tűnik.
Mindenki siet valahova, sok furgonos szokott megelőzni. Nem véletlen múltkor reggel 9-re hozott nekem csomagot, addigra már 24 címet megcsinált aznap...
Mint az 5-ös. Lassítok 70-80-ra, ha jönnek szemben/kanyargós az út.
Mindig van plusz fél percem arra, hogy egy barmot megszívassak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!