Szerintetek mi lehet a baja? Csak tölteni kell vagy újat venni?
Figyelt kérdés
Van egy 15éves Clionk, reggelente nagyon nehezen akar beindulni, meg volt h beindítottam le is fulladt és az aksi lámpa égve maradt...Amikor nem indul be akkor csak nyekereg, vagy utána azt se, kicsit várunk vele és utána már beindul.2009. okt. 16. 09:00
1/12 anonim válasza:
Megérett az aksi a cserére, hidegben már nyekeregni sen tud majd, nemhogy beindítani a motort.
2/12 A kérdező kommentje:
És hol és mennyiért és milyen aksit érdemes venni?
1994-es 1,2-es Clio, ha ez meghatároz vmit:D
És ha mondjuk mostmég feltöltöm és 1-2hét múlva veszek aksit, az segít addig rajta vmit?
2009. okt. 16. 11:22
3/12 anonim válasza:
Mi lenne ha pl. elmennél egy autósboltba? Próbáltad már? Ott annyi akksi van még el is adnak belőle. Vagy mondjuk a Tesco-ban.
4/12 A kérdező kommentje:
Épp ez érdekel,h hol érdemes venni?Tescoba vagy egy autósboltba????
2009. okt. 16. 12:04
5/12 anonim válasza:
gagyi akksit ne vegyél, ami 20 ezer alatt van az neméri meg. nagyon hamar vehetsz újat, ha olyat veszel. akksira érdemes beruházni, mert legalább nemfognak meglepetések érni, ha jobban veszel.
6/12 A kérdező kommentje:
És van mondjuk olyan márka ami kifejezetten kiváló minőségű?
2009. okt. 16. 14:51
7/12 anonim válasza:
Az nem feltétlenül igaz, hogy ha olcsó akkor rossz. 14-15 ezer körül is lehet jó akksikat kapni. Nekem például 14 ezres akksi van a kocsiban már két éve, de még semmi baja.
8/12 anonim válasza:
Ne hallgass a gagyisokra. Én hároméve vettem 14 ezerért és azóta is tökéletes. Azt nézted már hogy töltésed jó e? Nembiztos hogy akumlátor a rossz. Lehet laza az ékszíj.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,h nem aksi baja van, tettünk bele csereaksit és ugyanazt csinálja, mint a miénkkel:(
Van vmi ötletetek?
Előre is köszönöm.
2009. okt. 21. 09:00
10/12 anonim válasza:
mondjuk próbáld meg elvinni egy renault szervízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!