Hogyan tudok széthajtani egy simsont?
Figyelt kérdés
Apám alámtett egy régi 79-es simson s50-t, mondván, na kislányom, ha ezt kinőtted, kapsz egy olyat, amilyet te szeretnél! Vettünk rá uj karburátort, rendben hoztuk elég jól, de mit csináljak vele, hogy kicsit romoljon? Földesutakon szoktam vele menni... Előre is köszönöm!2013. júl. 2. 22:04
11/16 anonim válasza:
Támogatom a 9. válaszolót.
Egyébként meg adjál neki cukrot, hátha ráég és beragad a dugó.
12/16 anonim válasza:
szerintem becsüld, meg egy működő simson sokat ér, persze nem pénzben. ha egy motort szét akarsz cseszni akkor nem vagy motoros, és nem érdemelsz motort a segged alá. különben igaza van apádnak, előbb tanulj meg motorozni utána a nagyot, mióta motorozol, úgy mégis,
crossozni akkor mennyél, ha a simsonnal 60-70-nel mész a szántóföldön, és a földúton /kicsit sárosan/, ha abban a tempóban nem félsz, hogy csúszkál össze vissza. és nem esel le, na talán akkor menny crossozni. simsonnal meg tudod tanulni,m hogy mégis meddig engedheted ki annak a motornak a hátsó felét, mi az amit még ellenkormányzással vissza tudsz hozni egyenesbe.
13/16 anonim válasza:
amúgy meg menny el dolgozni ha 16 vagy a nyári szünetben /Diákmunka/ akkor talán majd a kicsit is megbecsülöd.
14/16 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, örülnék, mint majom a farkának, ha találnék nyárimelót! (Nem ilyen teszkó kaliberűt) :)
15/16 A kérdező kommentje:
Napszámbajárok heti három napot, meggyszedes, horolás, mikor mi van, hétvégente pultosként dolgozok rendezvényeken! Nem vagyok egy nem is tudom mi.. 12-13 évesen kezdtem motorozni, 14 éves korom óta önálloan kocsotvezetek, traktorozni is szoktam, paraszti munkaból él apám, hozzá vagyok szokva a munkához..
2013. júl. 3. 15:47
16/16 cyanogenmod válasza:
kicsit kevesebb olajat rakj a benzinhez az idővel megteszi a hatását :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!