Tudom családi jellegű autósiskolát Budakeszi közelében, akik így is elvállalnák a vizsgáztatásomat?
Figyelt kérdés
Szóval már mindenem megvan, az elsősegély, az elmélet, és levezettem a kötelező 30 órát, de 2x megbuktam a vizsgán.
(Csiga jogsi, város közepe.)
Arra gondoltam, hogy ha valaki átszámítaná nekem ezt, és csak 1-2 pótórát kellene vennem és így mehetnék vizsgázni, Budakeszi környékén simán menne...
Nagyon sürgős lenne a jogsi megszerzése!:(
Előre is köszönöm a segítséget!
2013. júl. 2. 17:24
1/2 anonim válasza:
Ezt bármelyik vizsgabiztossal megtudod beszélni, maximum csúsztatsz egy kis lóvét a zsebbe. Eleve, hogy kétszer megbuktattak, megspórolhattad volna ezt a hercehúrcát. Én rögtön az elején úgy kezdtem az egészet, hogy mondtam, úgy akarok vizsgázni, hogy adok 50 ezer forintot készpénzben, sz**rok rá mit csinálnak vele, beszélje meg ezt a vizsgabiztossal. Természetesen azonnal rábólintott, odaadtam a pénzt, azt ennyi. Gyűlöltem már a f*;szsz*pó tömegközlekedést és kocsira is megvolt a pénz, autóval akartam már közlekedni. Neked is ezt ajánlom, helytől függetlenül meghúznak, tökmindegy minden, pénzre mennek. Sokszor a lefizetéssel még spórolsz is, bár így h 2-szeer meghúztak, most már a csigánál is átengednének, mert elég pénzt gomboltak le rólad. Én is amúgy csigánál csináltam a jogsit, nagyon korrupt suli, kilóra meglehet venni bárkit, de nekem ez pont jó volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez elég szomorú...:(
2013. júl. 2. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!