Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Terhel engem a díjfizetés?

Berki Barbara kérdése:

Terhel engem a díjfizetés?

Figyelt kérdés

Hali. A szitu a következő:

Párom egy autókereskedő cég által vett egy autót úgy hogy beszámíttatta az árába a saját autóját. A régi "kocsink" amit beszámítottak megvették. Nem tudjuk pontosan mikor.

A párom minden hibáról tájékoztatta a céget, a cég pedig a vevőt. Rendbe volt minden. Ma kapott egy telefont az autó kereskedő cégtől hogy az eladott kocsin állítólag bajok vannak kilyukadt a váltó és rá akarják terhelni, mert hogy "rejtett hiba" De attól függetlenül amit vásároltunk autót közel 180.000 ft értékű hibát észleltünk amit meg kell csinálni és még aznap (!) megállt az autó alatta visszaszóltunk, állították hogy azzal minden rendbe van semmi baja nem lehet!!!

Nem mentünk vissza panaszkodni az előző tulajra terhelve a hibák hogy fizesse ki, akkor most miért akarják ránk húzni a volt autó javíttatását??

Valaki tudja esetleg hogy mennyi a reklamálási idő ilyen vételnél?

És a szerződésbe csak annyi szerepel hogy az eladó tájékoztatta a vevőt hogy az autóval minden rendben van megjegyzés sorba csak a kilométer óra állás volt írva.

MIND KÉT AUTÓ HASZNÁLT!

2013. júl. 1. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem csak bepróbálkoztak, kizárt, hogy fizetni kelljen
2013. júl. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!