Milyen autót vennél 3-4 millió forintért?
A család szeretne egy másik autót venni 3-4 millió forintos tartományban, főleg használt autóban gondolkozunk, de minden alternatív ötletet szívesen vennénk.:) Nagyon örülnék, néhány konkrétabb ötletnek esetleg annak, ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
Köszi szépen előre is mindenkinek a segítséget!
Jó let volna egy kicsit több infó is pl benzin vagy dízel motoral szerelt változat st.
Ha használtat akartok akkor tudom ajánlani a honda Accord 2.2 dízelt ennyiér 2007-2009 év járatig kaphatók. Alacsony fogyasztása és tágas utastere van.Nekem is ilyen Acordom van csak fiatalabb évjáratban,eddig nagyon bevált számomra és teljesen meg vagyok elégedve vele.
De viszont már új autókat is kapsz enyi pénzért pl
Skoda octávia
Opel astra
RENAULT FLUENCE Fluence
benzines
dízeles
Suzuki sx4
DACIA LOGAN
benzines
dízeles
DACIA DUSTER
benzines
Dízeles
CITROEN C-ELYSEE
benzines
dízeles
CHEVROLET AVEO
FORD FOCUS
FIAT LINEA
HYUNDAI I30
szerintem új autóból nincs olyan hogy rosz :)
kia ceed Sw, hyundai i30 sw.
Ebben az árban jó eséllyel még garanciás, igen megkímélt autót találsz.
A másik alternatíva skoda octavia, esetleg seat altea, ford mondeo
Mindenképp használtat.Újba nagyból szart,vagy csak egy kicsit tudsz venni.
Accord,Avensis,Passat,A4 ..stb
én passatot, vagy bmw-t egy 316d-320d már lég olcsó vagy egy 120d vagy pedig e60-as 520d... Használt autónál nézd meg, hogy a szervizkönyv hogy van vezetve, mert sok átverés lehet. Érdemes elgondolkodni, hogy németből vegyen az ember...
mobile.de
nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!