Ebeni95 kérdése:
Simson S51B kihegyezés, de hogy?
Figyelt kérdés
Szóval, lenne egy Simson S51B 1-3H motorom. Nincs még hozzányúlva, gyári állapotban van. Szeretnék egy picit erősíteni rajta. Nem kell, hogy gyorsabb legyen, mert még is csak smkp. Nem gondolkozok nagy dolgokban, a gyári dolgokat megszeretném hagyni. Szóval tudtok pár trükköt, amivel egy picit erősebb lenne a motor?2013. jún. 30. 19:49
1/5 anonim válasza:
Tudunk. Veszel egy erősebb gépet. Minden beleölt pénz csak pénzkidobás.
3/5 anonim válasza:
"Nincs még hozzányúlva, gyári állapotban van"
Te normális vagy ember??Egy gyári simson-t akarsz elbaszni?vegyél 125-öst oszt kész.Tudod mennyit fog az a simson érni ha tényleg gyári állapotban van,(sokat :D)én a te helyedben ha rozsda van rajta lekezelném persze ha nincs vigyáznék rá.De te tudod hogy hogy vágod tönkre egy gyári simót
4/5 anonim válasza:
folytásokat kiveszed azt cső és marad gyári mással nem tudsz babrálni ha gyárin akarod tartani
5/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy gyári. A "gyári" jelzőt arra használtam, hogy pl. nincs rajta 60-as henger, vagy Babetta gyújtás. Elsőnek: Gondolom neked nem volt még Simsonod, vagy kisgazdagék fia vagy...
2013. júl. 1. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!