Matt vagy fényes fekete festék jobb müanyag lökhárítóra? Tescoba láttam rally elnevezésű sprayt. Le kéne akkor fújnom tetőlécet meg kilincseket, tükröket is? Azok is kicsit beszürkültek.
Az nem lesz jó a lökhárítóra, le fog pattogni. Keress lökhárító festéket, azok direkt erre valók. Igaz, hogy az ára a duplája, de legalább tartósabb.
Én ilyet használtam, és jó lett: [link]
Tapasztalatom hogy a gyárilag matt fekete(és nem sima felületű) műanyag elemekre a matt festékek nagyon jól tapadnak és tartósak. Legalábbis anyám kocsiján már majd 1,5 éve csináltam és még mindig tart.
Sima felületen viszont kétlem hogy jól meg tudna tapadni. Ha olyanra kell akkor lökhárító festék, ahogy előttem is írták.
Kb. 3 éve fújtam le a lökhárítómat ilyen festékkel és azóta sem dobta le, petig még csak alapozót sem használtam.
Éppen tegnap használtam a Rally matt fekete festéket a komplett középkonzol lefújására. Szerintem tartós lesz, nagyon jól tapad a műanyaghoz, gyorsan szárad és 90°C-ig hőálló. Nem szabad nagyon sok rétegben felvinni, ja... és az alapozót el kell felejteni :) Lecsiszolni műanyagig, alkohollal áttörölni és mehet is rá, nem kell sz.arozni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!