Melyik a legerősebb (leggyorsabb) 125-ös motor jelenleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem a mostani 125-ös modellekre vagyok kíváncsi,hanem még a '90-es évjáratúakra.(NSR,TZR,RS stb.)
2013. jún. 29. 23:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem a 125-ös Cagiva Mito Evo valahol a top5ben lesz.
2/6 anonim válasza:
NSR, mondjuk könnyű vele fára mászni. :D
3/6 anonim válasza:
Aprilia Rs szerintem a leggyorsabb !Nézz róla videót youtuben .
4/6 anonim válasza:
# 3
Én úgy tudom azt NSR jobb, mint az RS.
Nem veszem ide a speckó Zündapp, Kreidler csodákat, és csak emberi mocikat számolok, akkor a Mito-NSR között gondolkodnék a leggyorsabbra. A TZR, RS pöppet lassabb, de őszinte leszek: mind brutál, amiket tudnak 125 köbcentiből... Esznek is...:)
5/6 anonim válasza:
Én is az Honda NSR - Aprilia RS - Cagiva Mito hármast említeném meg, ha legerősebbről kell beszélni. Viszont ide lehet venni a Yamaha YZF-R 125-öt is, ami ugyan picivel (de tényleg nem sokkal) gyengébb, cserébe viszont emberi a fogyasztása.
6/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm szerint az "Aprilia RS 125", ő ódákat tud zengeni róla. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!