Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabad zászlót az autó sárvédő...

Szabad zászlót az autó sárvédőjére függeszteni? Ha pénzbe kerül esetleg, mennyit kell az illetékeseknek fizetni?

Figyelt kérdés
Nincs közöm az adott államhoz, nem is vagyok diplomata sem, de szeretném. :)

2013. jún. 28. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok, illetve az, aki szerint választ kaptál.

A linkre kattintva nekem ez jön be: [link]

Ha kimásolom a linket, akkor valóban jó.

Nem véleményt írtam, s nem is minősítettelek. Honnan lehet ezt kiolvasni a válaszomból.

Segíteni szerettem volna azzal, hogy nem egyszavas igen, vagy nem választ böffentek be, hanem több szempontot is figyelembe véve megbízható és megnyugtató választ adok.

Nézzük csak sorban.

1. A KRESZ-ben nincs semmi olyan, amelyik erről szólna. Tehát ezzel a rendelettel több dolog nincs. Ez tény, nem vélemény.

2. Szintén tény, hogy a nemzeti jelképek használatát minden országban szabályozzák. (A magyar éppen most szigorodott.) Még pl. az USA elviseli, hogy nemzeti színű legyen valakinek az úszónadrágja, más országban ez tilos, nálunk csak megütközést kelt. Ez sem vélemény. Tehát ezt esetleg figyelembe kell venned.

3. A sárvédőre rögzítést tényleg nem értettem. De ez az én bajom. (Most már látom a képet, hát azon sem ott van.)

4. Szintén nem vélemény és nem minősítés, csak tény, hogy szurkolók szoktak tenni a kocsira zászlót.

5. És esetleg felmerülhet-e, hogy a zászló megtévesztő lehet, s esetleg ebből adódhat kellemetlenséged. No amit erre írtam, valóban nem vélemény, csak úgy gondolom, hogy az így elhelyezett zászló önmagában nem adhat okot félreértésre.

De ha ezekkel megbántottalak, vagy ez így együtt semmit nem ér, akkor elnézést kérek tőled.

2.

2013. jún. 29. 13:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Minek írok, ha nem olvassátok el? Direkt _Neked_ írtam:

"Bocs, én kérek elnézést, most látom, hogy te a 80 %-os vagy, és nem az előtted kommentelő. Ezt elnéztem, nem neked szólt, ne vedd magadra."

Akkor most miért szabadkozol? Nem neked szólt egyébként sem, hanem a 65 %-osnak, aki azóta is csöndben van.

2013. jún. 29. 15:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Ami viszont valóban Neked szól: igenis a sárvédőn van, nézd meg újra. Nem mondanám, ha nem úgy lenne. Csak a régebbi Cadillaceken még látványosabban illesztették a sárvédő elemre, mert ott nem a sárvédő tetején, hanem sokkal szebben -> az oldalán volt.
2013. jún. 29. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Saját felelősségre fölteheted. Nincs rá szabályzás tudtommal. Javítsatok, ha tévedek!

Viszont erősen zavarja a kilátást az autóból, egy hétköznapi autón nagyon betegül áll, hasztalan. Nem mellesleg ha elütsz egy fél buszmegállót, mert nem láttál ki tőle, tuti megbánod, mert annyi pénzed szerintem nincs, hogy kimentsd magad. Szóval szerintem is erősen megtévesztő! Ja... És figyelemfelkeltő is. Szóval nem hagynám egy sötét utcaszakaszon. :)

Végülis kinek ez tetszik, kinek az. Ebbe nem szólok bele. De több okból is ellenzem.

2013. jún. 29. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Vegyél ilyen bajonettzáras tartót:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sF5V4..

Alig 360 EUR.

2013. jún. 30. 07:46
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdést nem dönti el, de itt 40 ezerért lehet venni mágnesest: [link]

Talán a jogi háttérre is tudnak választ adni.

2013. jún. 30. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!