Dedii kérdése:
Csaa. Van egy kis motorom. Yamaha 50cm3 39km/or (rendszamnelkul), nalunk Szlovakian nem kell ra rendszamtabla. Hajtasim van kis es nagymotorra is. Lehet vele mennem Magyarba - kulfoldre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:23
11/13 anonim válasza:
10-es
50ccm re is kell motorlekarnicka? mert ez a kerszbe nincs benne, ha jól tudom.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, 15 éves voltam, nem pofáztam a rendőrökkel, szépen hagytam magam "kirabolni"... A fafej először 60€-val akart érte megbüntetni, de sajnos "csak" 30 volt nálam, szóval nagylelkűen beérték annyival... De az egész egyértelműen csak csesztetés volt, mert addig kutakodtak, míg valamit nem találnak... 2x megfújattak, aztán belekötöttek, hogy nagyobb a motorom 50ccm-nél (nem volt nagyobb), leellenőrizték, hogy ég-e a lámpám, aztán az egészségügyi csomagnál kötöttünk ki... Azóta pár normális rendőrrel is találkoztam, de ezek nálam megalapozták a hírnevüket... Azóta hánynom kell, ha rendőrautót látok. És megmosolyogtató az autójukon levő felirat ("segítünk és védünk"). Elég sokat közlekedek, és igenis vannak helyzetek napi szinten, ahol elkelne a segítség, ha tehetem, meg is szoktam állni, de még soha az életben nem láttam olyat, hogy egy rendőrautó azért állt volna egy lerobbant autó mellett, hogy megpróbáljon segíteni. Van aki megáll, de általában azért, hogy belekössenek, mért éppen ott robbant le a kocsija a szerencsétlennek,rossz helyen áll, stb. Lehethogy csak én vagyok mindig rossz helyen...
13/13 A kérdező kommentje:
L1 kategoria motorokra nem kell elsosegely doboz (motolekarnicka)
2013. júl. 1. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!