Hogyan lehet fizetni az autópályáért Szerbiában, Macedóniában, Görögországban?
Már egy ideje nem voltam, úgyhogy már lehet, hogy változtak a dolgok. Pár éve sokat jártam le kamionnal.
Mindhárom ország fizetőkapus. Szerbiában elfogad eurót is, mikor én rendszeresen lejártam mindig volt dínárom is, mert az eurót rosszul váltották a fizetőkapunál. Akkor négy fizetőkapu volt Szerbián keresztül.
Macedónia (nem tudom itthon miért mondjuk C - vel, ők egyértelműen K -val mondják, Makedonija): itt három kapu van, nem nagy az egész ország, 180 km a szerb határtól a görögig, euróval itt is lehet fizetni, kár makedón dínárt váltani erre a rövid szakaszra - szerintem.
Görögországban is kapus, Kb. 60 km - re Evzoni - tól, a határtól van az első kapu, onnantól ugye attól függ mennyire mész délre, nem veszélyes, kamionnal olyan 4 - 5 eurót kellett adni 4 - 5 alkalommal Athénig, kisautóval is voltam, nyilván kevesebb, már nem emlékszem mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!