Mi a baj a Mercedes-ekkel? Miért nem szeretik őket?
Nincs velük semmi baj csak itt sok fiatal van és nekik az Isten a BMW:) Merthogy "sportos":)
Ráadásul a többségük még csak nem is ült a trió egyik kocsijában se, (max valami 20 éves véres torkú leharcolt vacakban) így viszonyítási alapuk sincs.
Nálam a sorrend:
1. Mercedes
2. Audi
3. BMW
Mondom ezt úgy, hogy mind három márkából már több típusom volt. Az viszont igaz, hogy csak nüansznyi különbségek vannak köztük. Egyik sem rosszabb mint a másik, inkább csak egyéni preferenciák alapján lehet rangsort felállítani. Ez pedig mindenkinél más és más.
Azért a Mercinek volt egy elég csúnya mélypontja, amikor nagyon rohadtak az autóik. Úgy tudom, némelyik típussal megbízhatósági gondok is voltak. Bár szerintem mindegyik német prémiumról elmondható, hogy ami valaha a tartósságról szólt, az ma inkább a felesleges kütyükről, és az irtózatosan bonyolult technikáról szól, ami számos hibalehetőséget rejt.
A másik, hogy a Mercedes a cigányok kedvenc márkája volt, ami miatt nem mindenki ült volna bele szívesen.
Semmi előítélet nincs a Mercedes Benzzel szemben.
Két oka van annak, hogy kevesen keresik:
1.Mert drágák a Mercedes Benzek. Ugyanabból a pénzből fiatalabb Audi, BMW kapható.
2.Az átlagember csak elég régi Mercedest tud megvenni. Az is jó. Csak ezek a régiek nem száguldozásra valók.
Ez attól függ ki mire vágyik. Én valahogy így látom a bmw, merci, audi triót:
Merci: főként a kényelemre törekszik nem a sportosságra, visszafogottabb mint a másik 2 márka autói.
BMW: sportos, agresszív, karakteres külsővel, de egyben a kényelemre is törekszik.
Audi: sportosan elegáns, kényelmes, karakteres, magával ragadó formák, quattro hajtás
De ez a reklám talán beszédesebb:
Aventador : A kisp.cs rajkodók nagy kedvence még az Audi (meglehet, hogy méginkább, mint a BMW).
A régi Merciket a rajongók veszik leginkább, akik mindig elmondják, hogy azokba még volt anyag, azok még tartósnak készültek. Az újakat meg sokszor sznobok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!