A Csigavér autósiskolában bevett gyakorlat a lefizetése a vizsgabiztosnak?
Nekem úgy volt, hogy vettem még +3 vezetés órát mondván, hogy akkor lebeszéli az oktató a vizsgabiztos.
Másrészt rendes volt az oktatóm és elterelte a vizsgabiztos figyelmét amíg pl: kismotornál ellenőriztem, hogy menetkész-e (tudjátok index, lámpa, ilyenek.)
Ja egyébként én nem a Csigavér-nél tanultam.
"SAJNOS mindkét félnek érdeke,Tanulóként biztos lehetsz benne,hogy vétesz hibát,mert mindent szabályosan nem tudsz megcsinálni.Tehát vagy adsz egy tízest,és átmészbiztosan,vagy befizetsz kb.10.000 pótvizsga díjat,és nem biztos,hogy másodszora átmész.Ez Magyarország,a korrupció hazája..."
NEM ÉRDEKE MINDKÉT FÉLNEK!
Tényleg? Hibáztam? Na és? Azért vannak a hibapontok(vesszők!) Meg lehet tanulni viszonylag jól vezetni ennyi idő alatt! Úgy hogy előtte nem is vezettem! Ráadásul pont hogy nem várják el hogy 30 óra vezetés után profi legyél! Csak vidd végig az útvonalon kezdőhöz mérten jól.
A korrupció meg az ilyen tetvek miatt van mint te is, te ész nélküli falloszfej!
Mellesleg a leggenyóbb biztost fogtam ki, a biztosok vezetőjét, mégis megcsináltam elsőre. És utána az oktatóm javasolta hogy fokozatosan szokjak majd hozzá a forgalomhoz. Azaz ez is bizonyítja hogy a vizsgára nem kell autóversenyzőnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!