Mit jelent az hogy a teherautó forgalmijába a környezetvédelmi besorolása 04? Az Euro hanyas?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 15:45
2/7 Amado atya válasza:
(Továbbá ahhoz már zöld plakettnek kell legyen a rendszámon, ha jól tudom. Ilyen magasságokban nem vagyok teljesen képben, nekünk csak kék és fekete plakettes kocsijaink vannak...) :)
3/7 A kérdező kommentje:
Van egy másik autónk annak még 00-ás a környezetvédelmi besorolása. Az euró hanyas?
2013. jún. 25. 16:09
4/7 A kérdező kommentje:
Illetve hogy fogják kiszámolni az útdíjat mikor nem is euró besorolású?
2013. jún. 25. 16:13
5/7 anonim válasza:
A 0 jelentése:
- katalizátor nélküli, Otto-motoros,
- a jóváhagyási előírások szerint nem minősített Dízel-motoros,
- ENSZ-EGB 83.00-83.01/A vagy 49.00-49.01/A előírás szerinti jóváhagyási jellel ellátott Dízel-motoros;
A 4 jelentése:
- az ENSZ-EGB 83.02/B. előírás (Euro-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott - katalizátoros, szabályozott keverékképzésű - Otto-motoros,
- az ENSZ-EGB 83.02/C, 83.03/C, 83.03/D, 83.04/C, 83.04/D, illetőleg a 49.02/B és 51.02 előírások (EURO-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott Dízel-motoros;
Itt van a kalkulátor az útdíjhoz:
6/7 anonim válasza:
Kategóriák a kalkulátorhoz:
J2: 2 tengelyes
J3: 3 tengelyes
J4: 4 vagy több tengelyes
7/7 anonim válasza:
Nekem 4-es körny. védelmi besorolásban van egy audi a4 1.6 benzines, injektoros kocsi, 1996-os évjárat, és kék plakettet kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!