Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50N folytások megegyez...

Simson S50N folytások megegyeznek az S51N folytásaival?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérdésem arra irányulna, hogy az S50N-es motorban is hasonló helyen vannak folytások, mint az S51-esek esetében? A karbiból már kiszedtem a gyűrűt, a kipufogórendszert is szétszedtem, de nem teljesen egyértelmű.

1. A könyökcső a csatlakozási ponttól számítva kb. 15 centi hosszú, úgy olvastam, hogy 4-5 centire kéne levágni. Itt az lenne a kérdésem, hogy láttam S51N-ről képet, hogy a könyökcső jócskán túlér a lábtartón is, nos nekem ettől rövidebb, de mégse 4-5 centi.

2. A dobban középen lévő furat elvileg 8mm, ezt kéne 14mm-re bővíteni. Nekem ez a furat kb. 10-11mm, ezen bővítsek akkor?

3. A kipufogóvégben is ugye van egy négyszögletű folytás, és ezt kéne kör alakúra kiütni. Nos az én kipufogómban ez inkább oldalról összenyomott, gondolom akkor ezt is ki kéne ütni kör alakúra.

Ha valaki ezeket meg tudná erősíteni, vagy cáfolni, vagy ha esetleg van valami más is még akkor leírhatja nyugodtan(a blokkban lévő folytást egyenlőre nem vállalom be).:)

Köszönöm előre is mindenkinek!

2013. jún. 23. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Fojtás, nem folytás!

Jókat írtál. A kipufogó nyílás szokott még alacsonyabb lenni a hengerben. Ha gyári fojtott, akkor még azt reszelgetheted. Ugyanaz, mint S51-nél:

[link]

2013. jún. 23. 22:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. jún. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!