Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Abbol van gond ha más olajra...

Abbol van gond ha más olajra váltok? Castrol10w40 használtam de Mobilra váltanék,10 éves 1, 0 suzukim van, van előnye vagy hátránya?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy, főleg annak a motornak, ezek nem kihegyezett igényes szerkezetek, hanem arra lettek tervezve hogy a világ minden pontján (ahol forgalmazták) elmenjen a legkotványabb benzinnel és olajokkal, szóval a mobil1-től biztosan semmi baja nem lesz, még a tescos szartól sem lenne...
2013. jún. 23. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem egy jó motor meg érdemel egy jó olajat.
2013. jún. 23. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy Castrol vagy Mobil 1.

Mindkettő jó olaj, csak az a baj, hogy drága és itt nem a minőséget hanem már a márkát kell megfizetni.

Vannak olcsóbb és ugyanakkor jó minőségű olajak is.

De ha már "egy jó motor meg érdemel egy jó olajat" elv alapján gondolom jó minőségű üzemanyagot tankolsz is bele, mert ennyi erővel a rossz minőségű benzin is károsítva a motort.

2013. jún. 23. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg édes mindegy mit töltesz bele (mondjuk azért ne teszkós sz*rt), a lényeg, hogy 10W40-es legyen! Főleg meg, ha éves szinten nem járkálsz vele 20-30ezer km-t, meg nem pályázol sokat. Akkor elég bele az olcsóbb változatok valamelyike is. :)
2013. jún. 24. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz bele.Bármelyik ismert márka is megtenné,de én is ezeket használom,lényeg a viszkozitás.
2013. jún. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!