Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs szikra a gyertyákból?

Miért nincs szikra a gyertyákból?

Figyelt kérdés
Kivettem minden egyes gyertyát az autóból és külön-külön végig néztem melyik ad szikrát de egyik sem.A kérdésem az lenne hogy ilyenkor mi lehet a hiba forrása?

2013. jún. 23. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hozzá érintetted a motorblokkhoz a gyertyákat,amikor a szikrát nézted?

Milyen autó? Ha valami régi megszakítós gyújtás,akkor nézd meg nincs e lecsúszva a trafó kábele a gyújtáselosztóról.

2013. jún. 23. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Vedd le a gyertyakábelt és úgy tartsad a fémrészéhez a kocsinak, és indítson valaki. Ha ugrik a szikra, akkor a gyertya rossz. Ha nem, akkor a gyújtással van baj, amit ilyen gyakorlattal ne te javíts, hanem szakember.
2013. jún. 23. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen hozzá érintettem a blokkhoz és úgy néztem meg, miközben valaki próbálta indítani, de ennek ellenére sem adott szikrát. A gyertyák pár hónapja lettek cserélve így azzal nem hiszem h lenne probléma. Én a az elosztóra gondoltam h az lesz a ludas, de nem vagyok benne biztos. Tanácsok? Egyébként Daewoo Nubira 1.6 benzines
2013. jún. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!