Az gond, hogy Simonnal le előztem egy Porschét?
Figyelt kérdés
Tegnap porsche kb 30 al ment mert állítgatta GPS t,én meg rávertem 50-el.Akkor gyorsulásban is ott hagynám szerintem2013. jún. 22. 23:21
11/13 anonim válasza:
szép... :D ilyen sötét emberről is ritkán hallani :D az évszázad kérdése :D
tegnap láttam az út szélén parkolni egy S63 AMG-t, és gyalog elmentem mellette papucsban! nem is értem minek vesznek a gazdagok ilyen autót ha a papucsom gyorsabb!
12/13 anonim válasza:
Én meg a falu széli benzinkúton reggel láttam, hogy egy BMW-be tankolnak és megelőztem talicskával. Nah mi az erősebb? A BMW vagy a talicska?
13/13 anonim válasza:
Engem öreg Asconával is előztek meg (én 911), amikor fájt a fejem nagyon és úgy kellett bemennem Pestre valamiért az autópályán és nem mertem 110-nél gyorsabban menni.
És akkor mi van?
Semmi.
Mert amikor toppon voltam és nyomtam neki 260-nal, akkor mindenki kénytelen volt kimenni előlem.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!