Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 70-es hengerrel egy robogó...

70-es hengerrel egy robogó ehet 3-3,5 litert vegyes használatnál?

Figyelt kérdés
nincs rajta sport kipufogó a karburátort nem tudom pontosan de nem nagy, megy rendesen, 70-75km/h a VALÓS végsebessége (GPS), mint a gyárinak és a fogyasztása is annyi, ezért gyanakszom hogy 50-es.(Nem vagyok benne biztos hogy 70-es, kereskedésben mondták mikor vettem, de szerintem csak azért, mert nem jó az önindító, és erre fogták, ismerem a szerelőket, elég linkek)

2013. jún. 22. 12:01
1 2
 11/15 waland ***** válasza:
Namost azért viselkedni nem ártana. Az aerox nagyon jó robogó, de a karbis SR is - nem tudom tudod-e, de motorikusan, sőt talán még karburátorilag is ugyanaz a kettő: vizes Minarelli blokk. Azon az aeroxon egyébként lehet 70-es henger, mert ha csak azt cserélték, akkor biztos nem megy jobban, mint egy 50-es, csak több lesz benne az erő. A variátor, kipufogó, karbi környékén is kell machinálni, hogy jobban menjen. A végsebesség tekintetében osztom a véleményed, de ez meg függ a használó súlyától: az én majd 100 kilóm alatt tuti nem megy a gyári rox 65-nél többet (tudom, próbáltam), de 50 kiló alatt lehet megvan a 80.
2013. jún. 23. 22:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz! Köszönöm szépen. Teljesen egyetértek veled, bocs hogy elragadtattam magam, csak eléggé felhúz, amikor egy olyan dolgot állítanak, ami teljesen valótlan, és nem lehet lebeszélni a hülyeségéről. Az SR 50 tekintetében is igazad van, tényleg szinte ugyan az, én sem értem, haveromnak is karbis sr50-e volt, még is utálta, mert rengeteget fogyasztott (tuning nélkül) és nem volt megbízható. Persze biztos vannak olyan példányok nagy számmal amik jók.
2013. jún. 24. 07:54
 13/15 A kérdező kommentje:
továbbá végsebesség tekintetében ez tényleg logikus, nagyobb súly alatt tényleg nem tudja azt az értéket produkálni (én 80 kg vagyok) mint egy könnyebb pali alatt, de elég stabilan tartja, 5 km/h plusz mínusz, ha nem extrém a súlykülönbség. tehát 30 kg plusz mínusz legfeljebb 5 -km/h jelenthet. Ezért is szokták így írni: 70-75 a vége. Ezért ez is teljesen valószerű hogy mondjuk alattad 65-öt ment.
2013. jún. 24. 07:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Fater yamaha neos-a gyári fojtott (újonnan vette) megy 70-et..
2015. dec. 17. 15:13
 15/15 Cápeti085 válasza:
Ha valaki olvassa még.Mos temmet a jogomra 70 polini hengert.No kopufogó no karbi vagyis a gyáriak lószart se állítottam 3 rúgásra indult.Mos nézek nagyobb karbikat.Aztán kipufogót.Ja és induláskor emelgeti az elejét.Közepes kontrasztrugó van benne.Ja meg a aprilia sr légsűrőm van rajat.Ugyan az.Annyi hogy kivettem belőle a gumit ahol szívja a leveg.5kmhvalgyorsabb 70 a vége 93kg vagyok.Igen csakis gps.Órák szarpk mindbe. 😀
2017. márc. 29. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!