AUDI A4 B5 8D2 műszerfal kiírás kérdés?
Olaj szint rendben van?
Ha igen, akkor szerintem csak ki kell törölni a szerviz jelzést. A mi kocsink egy villáskulcsot tesz ki ha esedékes valaminek a cseréje. Hibakód olvasóval tudjátok törölni.
Hibakod olvasoval egy 96-os autot?
Meg a 10evvel fiatalabbhoz sem kell..
Akkor teged jol hulyere vettek:)
Ellenorizd az olajszintet.
Ne parázz. a műszerfal óraállító tüskéjével meg a napi számláló nullázó tüskéjével lehet beállítani az olajcsere szerviz intervallumot. ha nem is foglalkozol vele, akkor sincs semmi. én is úgy jártam vele 3 hónapig...
ne kérdezd hogyan, tököm tudja, esetleg netes Audi oldalakra keress rá ha nagyon éget...
amúgy, való igaz, közvetlenül OBD csatlakozón keresztül VAG-COMal is be lehet állítani.
AZ olaj szint jó volt az volt az első mi meg lett nézve + ügye a matrica is benne volt az ajtóba.Csak azért lett előbb lecserélve mert a vezérműszíj már oda ért a cserére és azért lett egybe meg csinálva. Fene se gondolta volna ezt.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!