Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy szedjem ki a kulcsot a...

Hogy szedjem ki a kulcsot a kocsimból?

Figyelt kérdés
Felakartam az aksit tölteni. Mert már régóta benne van gondoltam biztos levan már merülve nagyon. Felraktam rá a töltőnek azokat a bigyuszait, bekapcsoltam és akkor történt valami. Lezárt magától a kocsi. A kulcs meg benne volt, így bezáródott az is:( De érdekesen zárt le mert a csomagtartó nyitva van. Csak az ajtókat zárta le. Hogy szedjem ki a kulcsot? Pótkulcs már nincsen mert azt már elhagytam korábban. Dobjam be valami nagy kaviccsal az ablakot? Sziklakertben van ilyen nagyobb kő. Vagy mit csináljak? Kifeszigetni nem akarom.
2013. jún. 21. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez elég barbár módszer lenne.. mégis milyen autóról van szó?
2013. jún. 21. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Alfa Romeo Brera
2013. jún. 21. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:

na jó, gondolom 4 ajtós különben nem lenne kérdés. Ha van benned elég affinitás, a legjobb az lenne, ha lebontanád a csomagtér ajtó kárpitját, és az ottani központi zár vezetékekre adnál feszkót (12V). Elvileg ki kéne, hogy nyíljon a többi, de nem biztos, ha elszeparálja a vezérlő.

Esetleg még megpróbálhatod az üléseket előredönteni és bemászni, vagy kicsit kifeszíteni az ajtót, bedugni egy drótot és kinyitni.

2013. jún. 21. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
A csomagtartó felől nem tudok bemászni mert van ott egy ilyen térelválasztó izé szerűség. Az ülést se tudom ledönteni.
2013. jún. 21. 20:39
 5/8 Sinead ***** válasza:
Pótkulcs, told be a zárba, valamerre elforgat és kinyílik. Ha nincs pótkulcs akkor megszívtad.
2013. jún. 21. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az ablakot lefeszegetni valamivel és lehúzni, mivel a Breranak keret nélküli ajtója van így könnyebb lesz.
2013. jún. 21. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen 1000 mesterek, akik kinyitják neked valami speciális szerszámmal, nem tudom hogy hívják, lakatos? Olyat keress a neten. 1-2 ezer forintért kinyitja neked.

De ahogy néztem ezt a képet:

[link]

még ha van is kalaptartó, nem igaz, hogy ne jön, ki, mivel a legtöbb kocsin az emelkedik az ajtóval együtt. Le lehet akasztani, meg ahogy a képen látom, (ki van véve) + ott a kalaptartó "tengelyének" a helye, szóval biztos ki lehet venni! Először azt próbáld meg, mielőtt beversz valami ablakot!

2013. jún. 22. 00:46
 8/8 Napkiraly ***** válasza:

A csomagtartó felől nem létezik hogy nem jutsz be.

De fogsz egy erős drótdarabot,bedugod az ablak és a fém közé, és addig játszol amíg pöcköt felhúzol,kilincset meghúzol, vagy a kulcsot eléred vele

2013. jún. 22. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!