Skoda Favorit vagy Lada Samara?
Figyelt kérdés
Egy olyan lehetőleg megbízható és viszonylag kisfogyasztású autó kellene, amelyikkel gyenge terepen és országúton is tudok haladni.2013. jún. 21. 16:57
2/12 anonim válasza:
A favorit kevesebbet fogyaszt, a samara viszont minden más tekintetben jobb választás.
3/12 anonim válasza:
A kettő közül a samara.De ha nem utálod a suzukikat akkor a régi típusú csapot végű szvitet ajánlom kis fogyasztású,motorikusan megbízható és a földutakon,szántó föld útjain meglepően jól el lehet közlekedni vele legalábbis az enyém megbirkózott vele ,persze nem 2 nap esőzés után :D
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A Favoritot hittem befutónak, mégis csak VW félig-meddig.
Jó állapotút keresek, ezért idáig inkább az állapot számított volna, de akkor lehet,hogy maradok a Samaránál.
Macilaci: néztem régebbi Swifteket is,de a Suzuki Swift-et inkább aszfaltra tervezték, valamint amelyik jó és 20 éves, bőven 200ezer felett lehetne megvenni.
2013. jún. 23. 22:25
6/12 anonim válasza:
A Favorit lesz a favorit? :D
Ezt olvasd el azért!: m.totalcar.hu/tesztek/favszam/?rnd=196
7/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem a Favorit lett a nyerő :-)
Golf II dízel. Véletlenül bukkantam rá, jó állapotban és jó árban.
2013. jún. 24. 13:01
8/12 anonim válasza:
Ha tényleg jó állapotú, azzal jobban jártál mint a favorittal vagy a samarával.
10/12 A kérdező kommentje:
Joe Makepeace: :-)
VW Polo lett a vége
2013. júl. 15. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!