Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyil motor a...

Szerintetek melyil motor a jobb? ( Hosszabb távra, túrákra )

Figyelt kérdés

Elsősorban aszfaltra , néha földutakra .

Lényeg , hogy ne legyen túl szervízigényes és az alacsony fogyasztás. Használtan kb egy árban vannak.

Ezt a három motort néztem ki:

-Yamaha xt 125 x/R

-Suzuki dr 125 sm

- Husqvarna sms 125

2013. jún. 21. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A suzuki egy híresen egyszerű s tartós motor. a yamaha is hasonló. a harmadikról nem tudom de a márka elismert.
2013. jún. 21. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az alacsony szervizigény az egyik fő szempont, akkor a Husqvarnát én kizárnám. A másik kettőből nyugodtan megvehetsz egy jó állapotút, nagyon nem tudsz velük mellényúlni. Általánosságban a Yamaha a Suzuki fölött van minőségben, én azt választanám.
2013. jún. 21. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszöntem a segítséget!
2013. jún. 21. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

yamaha,vagy a suzuki,de a kettőből talán a yamaha jobb.De hosszabb távra ezek nem hinném hogy kényelmesek.Nézz meg egy túramotort,annak szélesebb az ülése meg másabb.Bár az ülés a legutolsó dolog mert lehet rá csináltatni kényelmesebbeket de ahhoz ki kel nyitni a pénztárcát.

125 ccm-nél meg oda kell figyelni mert váltókategória és szeretik nyelezni az emberek.

SZóval jó állapotút vegyél,ne tunningoltat,és ne csörögjön,zörögjön a blokkja.

2013. jún. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!