Hogyan csinálhatunk az autónknak "CSSZ" hangot váltáskor?
Figyelt kérdés
Tudjátok, mint a Halálos iramban. Annyit tudok, hogy turbóval kapcsolatos. Esetleg 1 speckó leömlő? Vagy elég 1 sportlégszűrő? Vagy egy speciális turbó kell [ami mennyiben dobná meg a fogyasztást?]? Köszi2013. jún. 20. 21:46
1/9 anonim válasza:
Igen turbóval kapcsolatos, de amire te gondolsz az a lefújószelep.
2/9 anonim válasza:
az én mercim csinálta váltáskor..baromira tetszett.
persze azt is meg lehet únni, mert tizenhat fokozatot váltani az évek múlva már...csinálja más.
nem szűrő, sem leömlő, egyszerűen a sűrített levegő...a turbó az csak eleinte hallható, aztán már olyan fordulaton jár, amit nem hallunk...
3/9 anonim válasza:
Nem kell sportlégszűrő, sem speciális turbó, de még a leömlőnél sem kell semmi különleges. Egyszerűen csak turbómotor kell az autóba, mellé pedig lefújószelep. Benzinmotoron még értelme is van, dízelen csak felesleges parasztvakítás.
4/9 Blinty666 válasza:
Nemrég raktam be :D Eléggé adja
5/9 A kérdező kommentje:
azt a rohadt... :D mondjuk akinek Audi TT re van pénze, az nem hogy ilyen hangot, de akár 4 turbót is berakhat xD De akkor is végülis mi okozza ezt a hangot? :D
2013. jún. 21. 22:59
6/9 anonim válasza:
Az, hogy a lefújószelep gázelvételnél elengedi a turbónyomást. A nagy sebességgel kifelé süvítő levegőnek meg ilyen a hangja. Néha még rá is segítenek mindenféle sípokkal, hogy jobban fütyüljön. Az Audi TT motorjaira pedig nem lehet négy turbót akasztani úgy, hogy működjön. Meg a hangot sem lehet "beletenni".
7/9 A kérdező kommentje:
jaj ne legyél már ilyen szőrszálhasogató...ezt csak poénból mondtam, arra, hogy aki TT-t vesz, az bármit megtehet az autójával :D (de akkor is majdnem seggreültem amikor megtudtam hogy a veyronba 4 turbó van)
2013. jún. 22. 00:25
9/9 Blinty666 válasza:
Sajnos ez nem így van :) Sokáig spóroltam ,nekem ez az autó volt az álmom ,na és persze ,hogy tuningolgassam .Az autó maga nem drága ,ahogy azt írták tényleg lehet már 1,5 millától kapni ,igaz arról most ne beszéljünk ,hogy ami 2millió alatt van az kb mind roncs (sajnos tapasztalatból tudom ,elég elszomorító mennyit összetörtek meg összegányoltak) . Szóval nem megvenni volt a nagykunszt hanem fenntartani .Örülök ,ha tudok félre rakni tuning cuccokra pénzt .De ahogy mondani szokás ...Ha annyi pénzem lenne mint amennyit ráköltöttem ... RÁKÖLTENÉM ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!