Nyomtávszélesítő lepapírozás?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy lehet-e tenni utcai autóra nyomtávszélesítőt, tőcsavarral együtt, ha igen, akkor pontosan hogy is működik ez?
Ha jól tudom : kell a nyomtávszélesítőről műbizonylat és nem lóghatnak ki a kerekek a sárvédők alól.
Az enyém így néz ki : [link]
Köszi szépen az információt, csak azért szeretnék ennyire utána járni, mert a minap olvastam egy fórumon, hogy megállítottak egy autót, amin szélesítés volt ( pontosan nem tudom, de úgy emlékszek, hogy 2cm), és mivel nem volt papír róla, ezért elvették az autó forgalmiját. Mivel a közeljövőben nem szeretném, hogy bárki is így árjon az ismerőseim közül, szeretnék ezügyben fevilágosodni :)
és monjduk neked hogy működött a lepapírozás? KPM-be kellett vinni, hogy ellenőrizzék?
Nekem nincs semmilyen papírozás ... így néz ki kb. [link] ,az enyém nemtudom h milyen márkájú, de gyári, egy ismerősömtől vettem még anno, volt is róla műbizonylat, de az már elkajlódott ...
1,5 vagy 2 centi szélesek, már nemvagyok benne biztos h mennyi + a gyári ET 42-es felnik helyett ET35-ösek vannak, tehát ez is dob szélességben rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!