Üresbe miért pörög fel a 51 simson?
Csak a virtuális májad hízhat ! :)
De kaptál egy piros pontot :)
De ha nem szimeringes lett volna akkor meg nekem lett volna igazam ,és akkor nekem hízhatna a virtuális májam.De ezzel semmi gond nincs mert tényleg van amikor tanulhat az ember valami kis apróságokat.Nekem Mz volt szimeringes,,,, de az más tészta ezek szerint :)
Ha a henger csörög akkor fúrni kell.Most hogy nem szív falsot így nagyobb erő dolgozik benne,de aztán lehet hogy rosszul gondolom.
Biztos a hengered csörög,mert csomó minden szokott még csörögni.
Igen a henger csörög pont így mint ebbe a videóba:
http://www.youtube.com/watch?v=osfAPOp-Iio
Annyi hogy az én csörgésem ettől élesebb ,akkor csinálja főleg mikor a fordulat csökken (pl kettőbe kihúzom majd gáz elenged),de nyomja néha menetközbe is ,mióta ez a csörgés előjött(biztos mert a szimeringet kicseréltem és jó lett :) )azóta alapjárat eltűnt,de ennek ellenére jól megy a motor de nem merek vele megtenni 2km-nél többet nehogy tolni kelljen vagy nagy baj legyen!!!remélem vki segít:) (Egy elhanyagolt motorrol van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!