Trabantban ez a műszer mit mér?
Figyelt kérdés
Azt hittem, fordulatszámmérő, de indulás után végig maxon van. http://www.youtube.com/watch?v=nb_Kfx4Yq4Y Előre is köszi.2013. jún. 18. 09:14
1/6 anonim válasza:
Egyfajta pillanatnyi fogyasztást mérő műszer. A benzin átfolyását mérte, a benzincsövön.
2/6 anonim válasza:
Ha a jobboldalira kérdezel, akkor az egy átfolyásmérő.
A pillanatnyi üzemanyagfogyasztást mutatná a LED sor, -hozzávetőlegesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam. :) Köszönöm mindkettőtöknek, ment a zöld kéz!
2013. jún. 18. 10:30
4/6 anonim válasza:
A kis Trabi 29 másodperc alatt volt 100-on. Haverék 1.0 WagonR-jéből 24 másodperc a legjobb idő, amit ki tudtunk hozni xD
5/6 anonim válasza:
Az igen! Ha jól rémlik egy régi 1.2-es Lada is valami 22 mp alatt 100-on van.
6/6 anonim válasza:
Néztem a videót. Ment fel a sebesség és ahogy közeledett a 100-hoz, már mondtam is magamban, hogy szárnyakat kitolni és 120-nál jöhet a magassági kormány, mert a kisebb könnyű gépek már annyival repülnek is. :)
Bocs a viccért de tényleg ez jutott elsőre eszembe.
Illetve nem. Elsőre, hogy az a km óra! :))
Nem tudom miért vagyok most ilyen vicces kedvemben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!