Aprilia RS 125-nek mi az ellenfele?
Figyelt kérdés
Keresek motort vagy motorost, akinek 125 ccm (2T) kategóriában olyan gépe van, hogy letudna győzni vagy legalább hasonló teljesítményt ptodukálni mint én. Nem szórakozásból írom ezt a kérdést, hanem komolyan gondolom. Tavaly előtt vettem egy RS 125 (2011 évjárat) motort, szoktunk versenyezni a helyi pályán. Hondák, Kawasakik, Yamaha-k, Derbi-k állnak rajthoz, de már unom hogy mindig én nyerek. Pl. 4T Yamaha YZF 125-t vezető srác mondta el, hogy ugy mentem melette el hogy azt hitte be sincs inditva a Yamaha-ja :D Akár fogadásokat is kötnék bármilyen tétekben.
Néhány szó a gépemről: Aprilia RS 125
2011. 05 havi
36 Le, Brembo fékek, Leo Vince kipufogó rendszer, Sport légsz., 23Nm nyomaték
Várom a motorokat vagy gazdáikat!
2013. jún. 15. 20:18
1/18 anonim válasza:
Nekem yamaha tzr 125 van 26 LE gyári de ha leveszem a kipufogot akkor sima ügy.
2/18 A kérdező kommentje:
azt nem irtam oda hogy előtte is RS 125-öm volt, de még a régebbi tipus, azelőtt pedig RS 50. Ezt csak azért tettem hozzá, hogy nehogy azt higyjétek hogy 2 éve motorozok és erre nagy a mellényem.
2013. jún. 15. 20:26
3/18 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, leveszem én is, meglátjuk :D Yamaha-nak mi a végsebessége?
2013. jún. 15. 20:28
4/18 anonim válasza:
Nem ajánlom levenni, 2T-röl lévén szó. Tönkremenni nem fog, de nagyon nem fogja megköszönni. Szerintem igazán komoly ellenfele a Cagiva Mito
5/18 anonim válasza:
Van olyan gépem, ami 125 2T, 28LE, nuku sebváltó, csak egy röpsúlyos kuplung, és a pályán sehol se lennél ;) csak sajnos négy kereke van...
6/18 A kérdező kommentje:
Cagiva Mito megvolt, 5000 méteren 9,5 másodperc-el ért be utánnam. Hondák, Yamahák, Kawasakik 10 másodperc felett vannak. Milyen az a négykerekű gépezet? Quad?
2013. jún. 15. 21:09
7/18 anonim válasza:
Gokart. Rotax Max motor Maranello RS7 alvázon.
9/18 A kérdező kommentje:
Rotax blokkot ismerem, az nagyon jó, talán az osztrákok gyártották ha jól tudom.
2013. jún. 15. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!