Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen elem kell az 1.6os td...

Milyen elem kell az 1.6os td VW-be ha tuningolni szeretném?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mekkora elemet tanácsos az adagolóba tenni ha 1.6os dízelt szeretném kicsit tuningolni, hány lóerőre lehet felhúzni, mennyi lesz kb a fogyasztás és hogy benzines turbót tanácsos-e rátenni a kocsira??
2009. okt. 11. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Add el és vegyél egy nagyobb motorú benzinest, azokat lehet tuningolni, egy 1.6os dieselt fölösleges, úgy sem megy annyival jobban.
2009. okt. 11. 11:35
 2/11 A kérdező kommentje:
benzines sz*rt soha nem fogok venni direkt azért van VW Jetta I-em mert ezt szeretem és megszeretném tratani az 1.6os motorját
2009. okt. 12. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
adagolót szokták feltekerni, füstcsavar ha van.. turboból pedig egy ksiebb teherautó turbója nagyot segítene:) benzinesét nem hiszem
2009. okt. 12. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:
ezen még a forgelosztós adagoló van?
2009. okt. 12. 21:58
 5/11 A kérdező kommentje:
ezen még a régi adagoló a sima mechanikus, olyan "tornyos" amilyet a tdi-kre is szoktak tenni
2009. okt. 12. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
A tuning kinyírja a motrot. És rágábban is jársz a fogyasztás miatt. nekem 1.6 sima diesel van. teljesen szépen aljárok vele. Öt litert se eszik.
2009. okt. 13. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
21:52 az a füstcsavar állítgatás mennyire tesz jót a motornak és a fogyasztásnak? És ha nagyon be csavarom akkor miért nyomja ki a motorolajat és miért melegszik? És nehezen is indul akkor. Viszont állatira húzna úgy.
2009. okt. 13. 00:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ha szerinted szar a benzines, akkor kicsit képezd magad a motorgyártás történelméből. Arról nem is beszélve hogy: egyszerűbb, turbóval nagyobb teljesítményű.
2009. okt. 13. 21:53
 9/11 A kérdező kommentje:
látom itt nemsokat tudnak segíteni és mindenki dieselellenes, nem agyontuningolt motort szeretnék csak egy kicsit erősebbet és nem akarok benzinest mivel tudom hogy ez akkoris 5-6körül fog enni ha felhuzom a motorját, szét és nemfog feltétlenül szétesni mert nem kitaposni akarom az autó lelkét, apámnak 20éve gtd golfjai vanak és soha semmi baja nemvolt vele én pedig építeni szeretnék egy 1.6os dízelt ami odatud verni a gyári 1.9eseknek
2009. okt. 13. 22:38
 10/11 anonim válasza:
attól hoyg valaki tuningol még nem azt jelenti hoyg többet fog enni attól még ugyan annyit fog enni mint addig csak a lábad lesz nagyobb mint addig és azért pedig nem a tuningot kell szidni hanem téglát kell rakni a gázppedál alá a ksiteherautó turbót én is jó ötletnek tartom de nekem is mindig mondtk hogy elöször a fékkel kell kezdeni mert hiába mész 300-al ha nem tudsz megállni:D
2010. febr. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!