Ma került hozzám egy keeway ksm 125, és érdeklődni szeretnék, hogy tud e hozzá valaki kezelési kis könyvet (service manual) vagy valami ismertetőt, mert neten én nem találtam hozzá.
Folyadékokat szeretnék benne cserélni, jó lenne tudni miből mennyi kell bele stb. A vezetékelése is eléggé szét van barmolva lóg minden fele, azokat is szeretném bekötni (világítás, index, visszajelzők stb.). A karburátororon lévő szivató(?) három állása mire szolgál, mikor hova kellene tenni?
Ha esetleg tudna valaki ilyen segédleteket hozzá azt nagyon megköszönném!
Szia! Én sem találtam hozzá kezelési könyvet,hasznos olvasgatni fórumokat,sok mindent megtudhatsz róla. A szívató legalsó állásban van alaphelyzetben,tehát ekkor nincs szívató üzemmódban,majd felfele kapcsolva 2 állásban tudod változtatni a benzin mennyiségét,attól függően hogy milyen az időjárás, vagy hogy mennyit állt a gép. Én nem is igazán szoktam használni nyáron,mert tökéletesen indul nélküle is. Viszont egyszer volt már dugulásom és akkor hasznos volt a szívatót használni.Motorolajat rakhatsz bele sima 4T-s motorolajat.
2013. jún. 16. 13:56
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad ezeket, mert nekem fogalmam sem volt róla, hogy melyik állás mit jelent.
Van amúgy ennek a típusnak valami gyermekbetegsége, amire érdemes lehet figyelni, esetleg megelőzni, hogy ne csináljon nagyobb kárt?
2013. jún. 19. 17:45
3/5 anonim válasza:
Az egyik betegsége hogy lámpáknál várakozva szeret leállni,állítólag ez egy típusbetegség !Láncfeszességre fokozatosan figyelj,8000-10000 km-enként cserélni kell mert nagyon meglazulnak,de ez más motoroknál is így van !Csavarokat érdemes időszakosan meghúzni mert hajlamosak a lazulásra.2 évente vagy 4000 km-enként olajat is kell cserélni a blokkban.
2013. jún. 21. 10:41
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Azt le tudnád még írni, hogy milyen aksi kell bele, 6 vagy 12 Voltos? Mert az első lámpában a távolsági izzó 6v-os, de lehet csak az előző gazdája kókányolta bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!