Autó gumiabroncsa leenged a felni pereménél körbe, mit lehet tenni vele?
Tegnap észrevettem, hogy lapos a kerék a kocsin. Levettem, felfújtam, de mára megint leengedett. Így vízbe engedtem, és a felni pereménél körbe engedi ki a levegőt. Tehát nem a gumi lyukas.
Ezzel lehet valamit tenni, vagy bukta?
Acélfelninél rozsdásodás miatt szokott ilyen lenni: ha csak ez a baj, akkor gumit le kell venni, drótkefével letakarítani minden rozsdapikkelyt és egyebet, utána mehet vissza a gumi. Ugye szokás festeni is - de közvetlenül a peremen nem biztos hogy annyira jó ötlet vastagon lekenni.
Másik lehetőség, hogy megütötted a peremet (ez acél és alu keréknél is megeshet), azt házilag nem nagyon fogod tudni javítani. De nem kuka egyből, valószínűleg javítható.
Bármi lehet..vidd el gumishoz, megnézi mindkettőt..vagy a gumi, vagy a felni..nem lehetséges, hogy sokat mentél túl puha gumival?akkor fordul elő...de a gumis megmutatja mi a gond..
a vizsgálat egy ezres...
Köszi neked is. Nem mentem még idén vele, most akartam feltenni a kocsira. (eddig acéltárcsán volt fenn 4 nyári, azokat cseréltem volna erre).
Amikor előszedtem, láttam, hogy lapos, felfújtam, de egy-két nap alatt leengedett. Újra felfújtam, vízbe merítettem, és akkor láttam, hogy a felni pereménél ereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!