Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kúton kapható a legjobb...

Melyik kúton kapható a legjobb benzin?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán az OMW 100-asa a best, az Schwechatból jön.
2013. jún. 13. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagy különbség nem szokott lenni. Én arra figyelek, hogy forgalmas, nagyobb hálózathoz tartozó kúton tankoljak.
2013. jún. 13. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán a shell,de jómagam ezt nem fizetem meg csak nagyon ritkán.Én az OMW-re tippelek,mert jobb a benzinjük szerintem mint a többi kúté,viszont az is csak frissen tankolva nagyon jó.
2013. jún. 13. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
OMW kúton tankoltam, sokáig, az autó gyakran rángatott, volt, hogy leállt majd 5perc után újraindult (kb 3X-4X fordult elő), hallottam pletykákat, hogy van amikor rossz minőségű benzint hoznak, vagy higítják úgymond "vizezik", akkor váltottam shell-re azóta nem tapasztaltam semmi rendellenességet, az autót nem szerelték, ez kb 4éve volt, azóta csak shellnél tankolok (az autó Astra G). Igazából, szerintem ez abszolút kút függő (), ha találsz egy kutat ahol beválik a benzin akkor ott tankolj, mivel a benzinkút hálózat franchise rendszerben működik. Pedig az említett OMW-kút autópálya mellett van, szóval forgalmas kút.
2013. jún. 14. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek. Nekem ugyan dízel autóm van (Astra H), de én is így tapasztaltam.

Általában Shellnél (nem drágább mint bármelyik másik) vagy OMW-nél tankolok. De az OMW kutaknál sem mindegy hogy melyiknél. De azért olyan nagy különbség nincs.

Próbáltam már a prémium dízelét a Shellnek, OMW-nek is, semmi különbséget nem vettem észre az alap változathoz képest.

2013. jún. 14. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én tankoltam már Shell, Lukoil, OMW, MOL kutakon, de nagy különbséget nem vettem észre megmondom őszintén! A kis falusi noname kutakat kerülöm!
2013. jún. 14. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát mivel már kipróbáltam legalább 10 kutat a közelben, és különbséget nem tapasztaltam, ezért oda megyek, ahol a legolcsóbb a benzin. Manapság ez az Agip.
2013. jún. 14. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Agiptól a prémium üzemanyagot szoktam venni. Érdekes módon jó 20 Ft-tal olcsóbb mint a Shellé vagy az OMW-é.

Nálunk a környéken egyébként a Shell a legolcsóbb, de csak 1-2 Ft-tal.

2013. jún. 15. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kövi tapasztalat:Ez kútfüggő:

Néha nem annyit mutat az óra amennyit kell,mert miért van az hogy néha a motorom tankjába több benzin fér bele...

Szal ha olcsó a benzin akkor lehet a mérték nem okés. Komolyan mindig hitelesített mérővel kéne mászkálni és felnyomni a kutakat ott helyben.

2013. jún. 15. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

"miért van az hogy néha a motorom tankjába több benzin fér bele..."

Talán mert nem mindig csont száraz tankba tankolsz?

2013. jún. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!