Meg sem moccan az olajleeresztő csavar. Hogyan lazíthatnám meg?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is leszólna első olajcserémet akartam végrehajtani, de sehogy sem akart összejönni. Próbálkoztam, dugókulccsal és villás kulccsal is, de a csavar úgy áll mint amit bebetonoztak. Réztömítés van alatta ha ez számít valamit. Van valami spéci szerszám olajleeresztő csavarhoz, vagy én vagyok ennyire kétbalkezes???2013. jún. 13. 18:54
1/7 anonim válasza:
Ütögesd meg egy kicsit kalapáccsal és utána próbáld meg dugókulccsal és erős-szárral.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd megpróbálom.
2013. jún. 13. 19:04
3/7 anonim válasza:
+elsö Meg a szára tehetsz csövet is ha elfér!
4/7 A kérdező kommentje:
Csővel is próbáltam, de úgy sem mozdult meg.
2013. jún. 13. 20:26
5/7 anonim válasza:
Nem akarlak lámának nézni, de velem is előfordult már, hogy fordítva próbáltam meglazítani! :)
6/7 anonim válasza:
Az enyém is meg szokott szorulni. Legutóbb hiába feküdtem neki (100 kiló fölött vagyok), semmi.
Az enyém imbuszos kulcsnyílású. Így az imbuskulcs (10-es, vagy 12-es, szóval elég masszív darab) szárát csapkodtam műanyag kalapáccsal. Ekkor megindult.
7/7 anonim válasza:
ÉN úgy oldottam meg hogy csavarlazítózás után kicsit adtam neki gázforrasztóval, nagyon picit a környékének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!