Milyen autót ajánlotok magas, hosszú lábú embereknek?
Figyelt kérdés
Legolcsóbbtól kezdve dráguljon, ha lehet, mivel friss a jogsim2013. jún. 12. 20:06
11/20 anonim válasza:
12/20 acelsziv válasza:
Gondolj a fenntartásra is. Utánpótlás, alkatrész és értékállóság tekintetében a német autók is nagyon jók.
Annyiért már Audit, VW-t vagy BMW-t is kaphatsz
13/20 anonim válasza:
A B vectra jó döntés. A benzinesei megbízhatóak, csak szeretik csipegetni az olajat. Dieselből csak az 1.7 td-t ajánlom. Ez Isuzu diesel blokk, agyonütni sem lehet, és városban is kijön 6.5 literből, és ezért a fogyasztásért még nem is kell tojást tenni a gázpedál alá. A többi diesel ebben a kaszniban adagolóval szokott küszködni, aminek a javítása jelenleg 150-200 darab ezres.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom a kérdező mennyi magas, én a 190 centimmel elöl elférek öcsém Swiftjében :D
De ez az Avensis/Accord vonal szerintem is jó. Egy pofásabb Mazda 6 is beleférne a 1,5 millába.
15/20 anonim válasza:
A fran..ncba utolsó. Éreztem,hogy valamit kifelejtettem :)
16/20 anonim válasza:
De tessék egy igazán nagy autó a mitsubishi pajero wagon
Ez nagyon magas beltérrel rendelkezik
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi!A B vectrás válasz nagyon hasznos volt, de ment mindenkinek a zöld kéz! ;)
2013. jún. 13. 00:52
18/20 anonim válasza:
190cm vagyok éss háááttt igen... abba kis swiftbe valamikor nekem is szenvedés beülni meg kiszállni. A hátsó részééről meg ne is beszéljünk.
19/20 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék a B vectrához hogy létezik benne B vectra 1 és B vectra 2. Neked a 2-est ajánlom mert az egyesben nem lehet állítani a kormányt ami beülésnél egy magas embernek jó lenne.
20/20 anonim válasza:
Kezdésnek egy 95-is swiftet hajtottam. 199cm. Es teljesen meg voltam vele elégedve :D Na persze egy nagyobb autóra cseréltem. A6 c5. De ajánlom a passatot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!