Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B125 vizsga hogy működik?

B125 vizsga hogy működik?

Figyelt kérdés
Le szeretnék vizsgázni B125-ből, az érdekelne, hogy ezt kb mennyi idő alatt lehet letenni? Mennyit kell vezetni? Kreszből megint le kell vizsgázni? Kb mennyi pénzőb van meg?

2013. jún. 12. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. jún. 12. 17:20
 2/2 anonim válasza:
Nekem 38 000-ből volt meg,de utánna egyből továbbmentem A-ra. 3 óra kötelező 1 rutin ,1 forgalmi meg 1 vizsga. A gond az hogy egy óra nem elég hogy begyakorold a rutinpályát és szerintem legalább kettő kell forgalomban hogy "újra" megtanulj szabályosan közlekedni :) Én összesen 3-3 órát vettem. Ellenben így meg volt az az előnyöm,hogy belerázódtam. Utánna egyből mentem korlátlanra és ott még a kötelező óraszámot sem vezettem le(konkrétan 2-rutint mentem 4 helyett és 2 forgalmit 6 helyett) az még plussz 45 000. Sokkal jobb így letenni a korlátlant mert több tízezret lehet vele spórolni csak hát háromszor kell vizsgázn. Ha elmúltál 24 én ezt a megoldást javaslom és akkor már valami értelmesebb motort is nézhetsz a 125-ösnél.
2013. jún. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!