Ha kivonják az autómat a forgalomból mennyit kell fizetni hogy ujra forgalomba helyezék?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 22:06
1/3 anonim válasza:
2300ft mikor kivonatod és ugye 6 hónap múlva automatikusan visszakerül forgalomba vagy te adsz meg egy időpontot (6hón belül) és akkor kerül vissza.
Ha pedig határidőn belül akarod visszaállítani akkor 2300 huf megint
2/3 anonim válasza:
Viszont ha hivatalból vonják ki, akkor 10900-ról indul a büntetés, ezen kívül ugye be kell fizetni ha van elmaradás biztosításból (akár fedezetlenségi díjat is ha a biztosító mondta fel a szerződést - az pedig jó kis összeg), teljesítményadóból, ilyenekből.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem volt fizetve a kötelezö mivel nem kaptam csekket a biztositótl már vagy 3 hónapja és nem tudom mi a következménye,persze külföldön voltam
2013. jún. 12. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!