Lányok, fiúk! A Harley-Davidson Softailről mi a véleményetek?
Egy halom ember csak a Night Rodokat meg az olasz/japán sportmotorokat kedveli, mintha nem is létezne más. Pedig egy Heritage Softail (kék-fehér, vagy piros-fehér színben) álomszép motor.
(Az Electra Glideot már meg sem merem említeni).
nem nagyon volt türelmem végigolvasni az összes választ, szerintem ez csak ízlés kérdése (no meg pénzé) személy szerint imádom a supermotokat, de egy igényesen épített bobberért is ölni tudnék, funkciója ezeknek a motoroknak elhanyagolható, élvezeti cikkek ennyi erről nincs értelme vitatkozni szerintem. Ha valaki H. vagy P.ringen akar száguldani akkor annak ott vannak a sor4-es yapok, meg olaszok, esetleg az 1000-res v2-es sportok mint a tl 1000, ha valaki szerpentinezni akar akkor egy berg fe 650 lenne a jó választás, földutakra enyhe terepre ott vannak a nagy köbcentis endúrók, kisebb túrákra, naplemntébe elmotorozásba 100-zal meg hasonlókra ott a chopper/cruiser.
Szerintem ne foglalkozz más ember véleményével, te motorozol majd vele, te neked kell élvezni, nem a szomszéd juli néninek.
Köszönöm az utolsó három kommentet, ilyeneket is vártam egyébként!
Valóban nekem "kell" (ez így fura megfogalmazás, de maradhat) élveznem, de borzasztóan érdekelt, egyszerűen muszáj volt megkérdeznem, hogy a mai emberek, főleg a fiatalok között mi a búbánatért vannak ennyire lepontozva a chopperek, főleg a Harley-k?!
(Csak mert máshogy néz ki, mint egy sportgép? (Még jó, hogy!) Csak mert nem kanyarvadászoknak lett kitalálva? Csak mert szép? Csak mert nehéz, és nem gyorsul annyira? Ezek KIZÁRÓLAG stílusbeli kérdések, pont, mint ahogy az utolsó írta, de csupán ezektől nem tűzrevaló egy Harley/Victory/Kawa sem!)
Én imádom a Harley-t és az egyik kedvencem a Softail másik a fat boy :)Sokan leszólják a Harley-t és a sportmocikat részesítik előnyben de már szerintem a Harley nem egyszerűen motor hanem egy életstílus :3egyik legnagyobb vágyam egy softailt megvenni de ez egyelőre csak álom :/majd egyszer:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!