Valakinek vélemény az Alfa Romeo 156-ról?
Nagyon nézegetem már jó ideje az 1.8-as ts motorral rendelkezőt ,meg 1.9jtd-set ,
vannak olyanok akik mondják hogy megéri az árát ,
De viszont van olyan aki azt mondja hogy az ember kétszer örül neki ,Mikor megveszi és mikor eladja .
azért nézem mert nagyon szép autó és viszonylag elég erő is van benne .
Nekem 1.6 TS-em van, 4 éve, 60000 km-t tettem bele. Sosem bántam meg, de ezért kell rá költenem. Nem hagyott ott még sehol, és semmivel sem volt több gond vele mint bármelyik másik autómmal.
Az 1.8-as már tényleg erős, igazi élmény autó. A dízeleket is nagyon dícsérik.
DE ha ilyen autót veszel, nem szabad megspórolni a szervízt! Olajcsaere és kopó alkatrészek csak minőségiek legyenek, különben szenvedni fogsz!
Ami fontos: ne egy Opelhez vagy Fordhoz hasonlítsd az alkatrész árakat, inkább Audi vagy BMW a viszonítási alap, azokkal meg símán pariban van.
Nincs velük semmi probléma. Karban kell tartani, és akkor semmivel sem rosszabb kocsi, mint a többi. Sajnos sokan csak hajtják, de nem törődnek vele.
A motor kérdés attól függ, hogy bírod-e tankolni a TS motorokat. Ezek nyugisan menve is 8l körül esznek. Ellenben az 1.9-es dízelek 6,5l körül is beérik. Megfontolandó.
Ha pedig mindenképp benzines, akkor már 2.0. Nem eszik annyival többet az 1.8-nál, mint amennyivel élménydúsabb vezetni.
"Nincs velük semmi probléma. Karban kell tartani, és akkor semmivel sem rosszabb kocsi, mint a többi. Sajnos sokan csak hajtják, de nem törődnek vele."
Ez igy van ahogy az előttem lévő irta.
Nem rossza az 1,8-2,0 TS-esek de benzinből a legjobb a V6.Dieselesból 1,9 jtd nagyon bevált motor.Még annyit hogy lestrapált és 2000 alattit nevegyél mert azzal tényleg nagyon megszivhatod.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,
szerintem bevállalok majd egy 1.8-as méregzsákot :))
Nekem nagyon tetszik formailag ,motorilag.
Találkozok egyel a városban nem tudok tovább menni hogy ne nézzel legalább 5percnél rövidebb ideig,meg egy két fotó bánja:))
köszönöm még 1x ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!