Balint ervin kérdése:
Mi a véleményetek a Passat cc és BMW 5-ös sorozatrol?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erröl a 2 autorol. A BMW a mäsodik kasznisra értem nem Az ujra. !2013. jún. 10. 17:59
1/4 anonim válasza:
Második kaszntnis alatt az előzőt érted, aminek cicaszem lámpái voltak? Mert az az ötödik széria. Nekem nem igazán tetszik. Kívülről nagy nehezen megbarátkoztam az M optikásokkal, de úgy hallom, már nem olyan jó minőségű, mint az előző szériák. Ültem egyben, és volt pár kiábrándó anyag az utastérben, ami nem méltó egy ilyen kategóriájú autóhoz.
Passat CC-ben még nem ültem, de nekem személy szerint nem tetszik, bár attól még lehet jó autó.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszodat. Hät igazäbol a BMW belseje anyira nem tetszik inkäb a külseje.
2013. jún. 11. 10:45
3/4 anonim válasza:
A saját véleményem, hogy a passat cc vonalai nagyon szépek, kifejezetten jól megrajzolt autó, a bmw meg hozza a szokásos formáját, mellesleg a belseje a bmw-nek nem tetszik. Az amerikaiak újfajta töréstesztjén viszont a cc csúnyán leszerepelt, hiába lett eu-ban 5 csillagos.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat de igazábol számit a törés teszt is nem akkarom ott hagynia fogamat azért egy kocsiba. akkár az én hibámbol akkár másébol de a seját épségem azért számit.
2013. jún. 12. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!