Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hifi kérdésben tudnátok...

Autó hifi kérdésben tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nemigen értek az ilyen dolgokhoz. Ezért is gondoltam, hogy kiírok egy kérdést.

A kocsimban mind a fejegység, mind a két gyári első hangszóró már cserés. (recseg-ropog, nem szól tisztán, a fejegység meg szét van hullva már).

Ezért aztán elgondolkodtam ,hogy ha már cserélem, akkor egy kicsit komolyabb, szebben szóló hifit kellene beletenni, az alap 2 hangszóró helyett.

Fejegységet kinéztem magamnak egy ilyet: [link]

Illetve egy kicsit komolyabb is képben van még: [link]

Emellé nem tudom, hogy milyen teljesítményű hangszórókat kellene beszereznem előre? Az, hogy 2 vagy 3 utas, miben számít?

És ha már kicsit komolyabb hifi, akkor nem lehet elmenni a hátra betehető erősítő és mély ládák mellett. Találtam egy belépő szettet, ami nekem talán meg is felelhetne (vagy egy hasonló összeállítás): [link]

Végezetül had írjam le még egyszer, hogy nagyon kezdő vagyok ilyen téren, így ha valami ormótlan nagy hülyeséget írtam, nézzétek el nekem. Minden építő jellegű hozzászólást szívesen veszek.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 9. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyen 4*45 - 4*50 wattos fejegységnél már nagyobb probléma a hangszórók beépíthetősége, mint a teljesítményük.

A két utas és a három utas hangszórónak a hangtisztaságában van némi különbség. Ha előre kétutas melé szoktak tenni "csipogót" is. :)

Ha nem lényeges hogy új legyen, akkor mélyládát és erősítőt ennyiért találsz jobbakat is használtan / racing-bazar, vatera stb.. ).

2013. jún. 11. 16:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy szerinted jobban megérné inkább hátra 2 plusz hangszórót tenni, vagy azért a mélyláda-erősítő páros többet ad?
2013. jún. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!