Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót keresek, tudnál segíteni?

Autót keresek, tudnál segíteni?

Figyelt kérdés

Olyan autót keresek, ami 10-15 éves, maximum 600e forint, alacsony, közepes a fenntartása, kicsi a szervízigénye, és elviselhető hozzá az alkatrész.

Havi 1500km-t mennék vele, szeretném ha pályán lehetne tartani a 130 utazót 4-5 személlyel, normál fogyasztással.

NE Suzuki, Hyundai vagy Daewoo legyen, ne is francia, ne legyen egy leharcolt gép, és legyen normális kinézete.

2013. jún. 9. 00:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ami meg nem jott szoba, viszont legendasan megbizhato tipus: Toyota Corolla. A beka lampas fajta, azt hiszem 98-tol gyartottak.
2013. jún. 9. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Mikor szuzukid volt semmibe vetek az utakon.

Ez érdekes nekem is volt swiftem a régebbi típusú most egy honda accordom van 2.2 dízel és ugyan úgy találkozok hülyékkel az utakon akik vagánykodni akarnak,másznak az ember seggébe ,vagy biztonságosan be nem fejezhető előzésbe kezdenek.

2013. jún. 9. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire az a baj "hogy semmibe vesznek" bar ezt is tudom cafolni, ha az ember nem 70-el hajt hanem tartja legaláb a 90 et, semmi gond nem elsz, nem nézik le, akkor kell venni egy 607-est :D Kapni fél misi alatt HDI-set, na ez már egy bálna, hely is van benn, meg mellé 5l-t eszik, maximum parkolásnál kell több hely stb.
2013. jún. 9. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!