Autót keresek, tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
Olyan autót keresek, ami 10-15 éves, maximum 600e forint, alacsony, közepes a fenntartása, kicsi a szervízigénye, és elviselhető hozzá az alkatrész.
Havi 1500km-t mennék vele, szeretném ha pályán lehetne tartani a 130 utazót 4-5 személlyel, normál fogyasztással.
NE Suzuki, Hyundai vagy Daewoo legyen, ne is francia, ne legyen egy leharcolt gép, és legyen normális kinézete.
2013. jún. 9. 00:22
11/13 anonim válasza:
Ami meg nem jott szoba, viszont legendasan megbizhato tipus: Toyota Corolla. A beka lampas fajta, azt hiszem 98-tol gyartottak.
12/13 anonim válasza:
Mikor szuzukid volt semmibe vetek az utakon.
Ez érdekes nekem is volt swiftem a régebbi típusú most egy honda accordom van 2.2 dízel és ugyan úgy találkozok hülyékkel az utakon akik vagánykodni akarnak,másznak az ember seggébe ,vagy biztonságosan be nem fejezhető előzésbe kezdenek.
13/13 anonim válasza:
Ha már ennyire az a baj "hogy semmibe vesznek" bar ezt is tudom cafolni, ha az ember nem 70-el hajt hanem tartja legaláb a 90 et, semmi gond nem elsz, nem nézik le, akkor kell venni egy 607-est :D Kapni fél misi alatt HDI-set, na ez már egy bálna, hely is van benn, meg mellé 5l-t eszik, maximum parkolásnál kell több hely stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!