KRESZ-vizsga felülvizsgálatát kérhetem-e ebben az esetben? Lsd. Lent!
Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy ma voltam kresz vizsgán, és 11 ponttal megbuktam, viszont az egyik három pontos feladatban hibás volt a megoldókulcs. a kérdés lényege az volt, hogy egyenrangú kereszteződésben elsőbbsége van a balról jövő villamosnak, viszont a feladat úgy gondolta, hogy nincsen, én indulhatok el előbb.
Nah most ilyenkor lehet e fellebbezni? Ha igen hová fordulhatok? Kinek volt már ilyen tapasztalata, és mit ért el vele? köszönöm a váalszokat!
2009. okt. 8. 21:10
11/14 anonim válasza:
Szerintem ne stresszeld magad rajta. Fogd és fizest be a vizsgadíjat és menj el egy újabb vizsgára másodjára már csak meglesz. A forgalmin ettöl többször és kevesebbért is meg fognak húzni, ebből élnek...
12/14 A kérdező kommentje:
már befizettem, el is megyek ujra, de azért a kiváncsiság bennem van, hogy akkor most tényleg én vagyok a hülye vagy elengedjük a balról jövő villamosokat
2009. okt. 9. 19:51
13/14 anonim válasza:
ennyire hülye vagy?11 pont? és ha abból levonnánk 3-at, akkor nyolc hibád van. azzal is megbuksz! tehát tök fölösleges. ígyis-úgyis buksz
14/14 A kérdező kommentje:
bazemeg ennyi eszed van hogy buknék már meg 8 pottal? mikor még 10 ponttal is étmegyek? gondolkodjál már!
2009. okt. 10. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!