Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a cégről?

Mi a véleményetek erről a cégről?

Figyelt kérdés

Mennyire kedvesek? Mennyire megbízhatóak? Milyenek a kocsijaik? stb..

[link] [link]

[link]

A három link egy cég

2013. jún. 7. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Kissé fura, hogy nem kérnek kauciót.
2013. jún. 7. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos amennyi kauciót kér rengeteg autó kölcsönző azt nem tudjuk fizetni
2013. jún. 7. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egész elég gyanús. Ettől függetlenül lehetnek jók is. A gugli barátod!
2013. jún. 7. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó látom neked nem az. Én ezt az egyetlen egyet találtam ami megfizethető árban van (3800)
2013. jún. 7. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég durva árak vannak itt. Jó értelemben. Az, hogy nem kérnek kauciót, végül is nem olyan gyanús... Most végül is ha egy 2013-as A8-as Audin bármi kárt okozol, az bőven több, mint ami kauciót szoktak kérni az autókölcsönzők, tehát 50 ezer ft. Aki ilyen autót ami nem is az övé, bármiét tönkreteszi, még örül is, hogy csak 50 ezre ugrik... Szerintem. Ez a cég látom ebben akar jobb lenni. Magyarországon pedig a fos fizetések mellet erre van szükség. Egy próbát megér, álljatok kicsit a cég előtt, aztán aki épp viszi vissza az autót, majd jön ki gyalog, vagy ilyesmi, kérdezzétek meg a cégről. Kicsit azért fura, de fentebb kifejtettem, hogy miért baromira érthető is...
2013. jún. 7. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!