Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Könnyebb, vagy nehezebb...

Könnyebb, vagy nehezebb sérült autót eladni?

Figyelt kérdés

Most készültem meghírdetni eladásra a sérülésmentes kocsim, erre egy béna beléjött hátulról. Sík ideg vagyok, de az ismerőseim azzal nyugtatnak, hogy kérjek gyorskárt és azt levonva hidessem meg az autót, mert akkor valószínű gyorsabban elviszi olyan aki meg tudja csinálni magának.

Ez tényleg így van, jobban eladható sérülten egy kocsi?

2013. jún. 7. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jobban eladható lenne egy sérült autó, akkor mindenki rúgdosná, kalapáccsal b.szkodná befele a szélvédőket, ablakokat, ajtókat. Hülyeség. Esetleg annyival, ha nevetséges áron akarod eladni, teljes áron nem fognak megvenni egy sérült autót.
2013. jún. 7. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindíg az apróbetűst nézd először... :)
2013. jún. 7. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Az emberek általában úgy szeretnek autót venni, hogy elmennek kifizetik és már használják is. Senki nem szeret szívni külföldi, ideiglenesen kivont, sérült stb autókkal.

Valóban ha nevetséges áron kínálod akkor egyből jönnek a telefonok de mivel gondolom szeretnél te is egy kis haszont ezért ne várj túl nagy lelkesedésre(bár ne legyen igazam)

Manapság a sérülésmentes kocsit se könnyű eladni a problémásokról nem is beszélve. Szerintem csináltasd meg és úgy hirdesd meg. Sokszor látogatom a hahu-t és sok törött kocsi fent van már egy jó ideje.

2013. jún. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!