Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
A segítségetek szeretném kérni! le vizsgáztam a korlátlanból.Gyakorlatom van motorozásból, mert 14 éves korom óta motorozok, volt robogóm, euróm, és sport.
d most nem tudok dönteni hogy milyen típust vegyek mindenféle képen japán motort fogok venni, csak a ,, kivitelét" nem tudom eldönteni (Tura enduró, Sport, túra sport, chooper)
2013. jún. 6. 13:53
1/4 anonim válasza:
Rakd el motorozási ambícióid azokra az időkra amikor már tudod, hogy mit akarsz.
2/4 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, hogy akkor vegyél, amikor tudod, hogy mire vágysz, legalább a stílust kéne tudni. (mert hogy chopper vagy sportmotor is mindegy neked az fura)
3/4 anonim válasza:
Pontosan: akkor érdemes pénzt kiadni - ráadásul nem is keveset, mert gondolom nem roncsokat akarsz venni - ha tudod mit szeretnél. Igazából van tapasztalatod, gondolom emlékszel melyikkel milyen volt menni, ez alapján tudsz dönteni, legfeljebb kell még egy kis idő hozzá.
4/4 anonim válasza:
Sporttúra és Sport, között elenyésző a különbség, Túra enduro ilyen dakaros utazgatáshoz jó, choppert én nem vennék az majdnem egy külön ág a motorozásban
Magamból kiindulva a Sportmotort tervezek pár év múlva, azokkal is el lehet utazgatni, mondjuk a kényelmet feladja az ember ilyenkor :) De ez mind arról szól milyen igényeid vannak
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!